To menn siktet for kroppsskade med døden til følge på Møllenberg

Nyheter: To menn siktet for kroppsskade med døden til følge etter voldshendelse på Møllenberg.

 En kvinne i 30-årene ble søndag formiddag erklært død på St. Olavs hospital etter en voldshendelse i Trondheim. To menn er siktet i saken.

Politiet har pågrepet to menn som var i leiligheten sammen med kvinnen. De to er siktet for kroppsskade med døden til følge, opplyser leder for felles enhet for etterforskning Anders Sunde-Eidem til NTB.

De to siktede mennene er født i 1973 og 1981, og det er ikke kjent hva slags relasjon de to hadde til kvinnen.

– De har fått oppnevnt hver sin advokat, og vi vil forsøke å gjennomføre avhør av dem så snart som mulig – helst i løpet av dagen, sier Sunde-Eidem.

Erklært død på sykehus

Kvinnen i 30-årene ble funnet alvorlig skadd i en leilighet på Møllenberg i Trondheim søndag formiddag. Det var politiet som fant kvinnen, som ble fraktet til sykehus. På sykehuset ble hun erklært død.

Politiet fikk melding om funnet av kvinnen ved 11.30-tiden søndag formiddag. Meldingen kom fra en person som ikke var på åstedet, men som hadde fått beskjed av noen om at kvinnen var skadd, ifølge Sunde-Eidem.

Han ønsker ikke å gå nærmere inn på hva slags skader kvinnen hadde, eller hvordan de kan ha oppstått. Politiet har tidligere opplyst at de foreløpig ikke kan si noe om hendelsesforløp eller bakgrunnen for hendelsen.

Område sperret av

Kriminalteknikere ble søndag ettermiddag sendt til leiligheten der kvinnen ble funnet, og politiet har iverksatt etterforskning.

Ved 15.20-tiden var kriminalteknikere på plass for å gjennomføre åstedsundersøkelser ved leiligheten på Møllenberg i Trondheim. Et område som var avsperret av politiet, ble ytterligere utvidet da kriminalteknikerne ankom stedet, ifølge Adresseavisen.

Politiet varsler en pressebrifing på politihuset i Trondheim ved 18-tiden søndag kveld i forbindelse med hendelsen.

Søndag ettermiddag jobber politiet med å varsle kvinnens pårørende.