To jenter knivstukket: Mange personer involvert

Nyheter: Flere patruljer er i Orkanger, etter melding om knivstikking i sentrum, melder Trøndelag politidistrikt.

Saken er oppdatert med at en ung kvinne er siktet for knivstikking

– Så langt er to jenter påtruffet med kuttskader. Uklart nøyaktig hva som har skjedd. Vi tar opp forklaringer av involverte og vitner. Foreløpig uklart hvilken status de enkelte får, skriver politiet på Twitter.

Oppdateres

Klokken 22.50 melder politiet om en uoversiktlig situasjon, med mange ungdommer involvert. Politiet skriver at de mener at de har kontroll på de aktuelle personene.

Det er ikke meldt om alvorlig personskade og flere kjøres til arrest, skriver politiet på Twitter.

En kvinne i slutten av tenårene er nå siktet for grov kroppsskade.

De  to unge kvinnene som ble  knivstukket måtte fraktes til legevakten i Orkanger. De ble senere overført til Orkdal sykehus, som ligger i samme bygg.

En kvinne i slutten av tenårene ble pågrepet.

Jenta ble søndag siktet for grov kroppsskade ved bruk av kniv, skriver Adresseavisen. Hun er kjent for politiet fra tidligere.

Påtalemyndigheten vil vurdere om hun skal varetektsfengsles. Det kan i så fall først skje mandag. I en pressemelding opplyser politiet at det er gjort tekniske undersøkelser på stedet og gjennomført avhør.

Alvorlig sak

– Dette er en alvorlig sak i et ungdomsmiljø. Det er ikke vanlig at kniven sitter så løst og brukes så brutalt, sier politiinspektør Alf Rune Nilsen i Trøndelag politidistrikt til avisa.

Begge ofrene fikk natt til søndag behandling for kutt- og stikkskader. Den ene av dem var søndag morgen fremdeles ikke utskrevet fra sykehuset.