Tjener millioner på pupper og øl i Ravnkloa

Nyheter: Etter å ha tapt penger under pandemien er det nå "full pupp" hos strippebaren Dreams i Ravnkloa.

Rekordår

– Omsetningsmessig var det rekordår. Det var det også overskuddsmessig, men det skiller seg ikke oppsiktsvekkende mye fra årene før Covid forteller Kurt Thanem til nt24.no,

Han eier 49 prosent av klubben.

Årsregnskapet som nylig ble offentliggjort i Brønnøysundregistrene viser at selskapet hadde inntekter på 14.975.350 kroner. Årsresultatet etter skatt endte opp på 3.010.829 kroner.

Thanem sier til avisa at de ikke ar gjort noen konkrete grep som har ført til økt omsetning og resultat.

– Vi prøver hele tiden å være gode på service og salg og sørge for at kundene våre trives. Men det er som jeg sa, alle i serveringsbransjen fikk et løft etter pandemien, så det ligger ikke noe mer konkret bak tallene enn nettopp det, sier han.

Motbør

I juni 2020 vedtok et flertall i bystyret i Trondheim at utesteder som fører stripping som underholdningskonsept ikke skal få skjenkebevilling. I Trondheim var det snakk om én klubb; Dreams Showbar på Ravnkloa, som dermed ikke fikk fornyet sin skjenkebevilling som følge av strippeshowene sine.

Vedtaket måtte kommunen imidlertid trekke tilbake etter en dom i tingretten høsten 2021.

Likefullt hatr strippebaren  i hele perioden fått økonomisk koronastøtte fra staten med utbetalinger annen hver måned fram til og med januar 2022. Til sammen 1,3 millioner kroner, ifølge NT24.