Tenåring har utløst to væpnede aksjoner på fem dager

Nyheter: Nok er nok, sier politiet.

Den 18 år gammel mannen vil bli fremstilt for varetektsfengsling i Trøndelag tingrett torsdag. Det bekrefter etterforskningsleder Ellen Mari Burheim ved Stjørdal politistasjon overfor Adresseavisen

10 forhold bare i helga

Bakgrunnen er gjentakelsesfare:

– Han dro på seg ti forhold i helga. Det startet med ran av mindreårige i Stjørdal og endte med at han forskanset seg i en bygning i Skogn, sier hun. Politiet måtte rykke ut bevæpnet da de pågrep mannen.

Tidlig lørdag kveld skal tenåringen ha ranet to mindreårige gutter. Samme kveld får politiet melding om at en rute på politistasjonen er knust, og der er mannen observert på stedet. Senere samme lørdag får politiet melding om at en mann har tatt seg inn på en privatadresse og truet en eldre kvinne der han stjeler en bil, skriver avisa.

Politiet forsøkte å stanse bilen på E6, men jakten endte i et tre på Skogn. Deretter tok han seg inn i et industribygg på Skogn, der han raserte spiserommet. Bevæpnet politi rykket ut og mannen ble pågrepet på stedet.

Onsdag var det action igjen og nok en væpnet aksjon etter at politiet fikk meldin han  gikk rundt med skytevåpen i Stjørdal sentrum.