Stenger Speilsalen etter ett års drift

Nyheter: I juli stenger Michelin-restauranten Speilsalen for oppussing. Nordens eneste kaviarbar skal trekke flere internasjonale gjester.

annonse: 

Sikre deg billetter nå: Norges lengste festival på Fosenkaia

Stjernekokken Christopher Davidsen stenger like godt ned Michelin-restauranten Speilsalen for å pusse opp etter bare ett års drift. Når restauranten åpner igjen i slutten av juli er Speilsalen blitt Nordens eneste restaurant med egen kaviarbar:

– Det var faktisk min egen idé da jeg satt her og spiste kaviar og drakk litt champagne mens vi var koronastengt. Ledelsen var i fyr og flamme, og sa «La oss sette i gang og realisere det. Kaviarbaren blir litt som Chef’s Table, forteller kjøkkensjef Davidsen, til Dagens Næringsliv.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Kaviar og vodka

Baren skal settes opp slik at fire personer om gangen kan innlede måltidet med å bestille kaviar og vodka eller champagne før de ledes til bordet.

– Vi ser jo at vi selger ganske mye kaviar. Speilsalen Edition fra Rossini Caviar er blitt enormt populær. Folk kommer inn ens ærend for å spise den kaviaren, sier Davidsen til avisen. 

Speilsalen har dessuten et samarbeid med champagneprodusenten Krug, og kan nå kalle seg Krug Ambassade, en betegnelse de deler med en håndfull luksusrestauranter i Hongkong og det sveitsiske hotellet Dolder Grand.

I oppussingsplanene inngår også et nytt vinrom og en dessertstasjon ute i spisesalen.