……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter.
VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

Øl for matbordet
Kinn Bryggeri eies og drives av Espen Lothe. Han var, som mange bryggerimestere, hjemmebrygger og fikk flere priser for ølet sitt før han la læreryrket på hylla og startet bryggeriet sammen med kona si i 2009.
Filosofien til Espen er å lage øl som passer til å ha på matbordet – derav også de fine store flaskene på 0,75 liter. Han brygger i all hovedsak i engelsk stil, som kjennetegner et mer avdempet og velbalansert øl, nettopp for å passe til ulike matretter. I Vestkyst er det derimot hentet inspirasjon fra vestkysten av USA, der ølet har noe mer sitruspreget humleprofil og en god maltsødme med lett smak av karamell.
Vestkyst har en fin aroma av granskudd og karamell, og har en nydelig balansert munnfølelse. Ølet har en god bitterhet fra humlene og en kraftig god fyldig smak av malt.
Ølet nytes alene eller til sterk, kraftig mat eller mat med mye fett. Eksempler på matretter er pinnekjøtt, blåmuggost og gulrotkake (!)
Hva: Kinn Bryggeri, Vestkyst
Forpakning: Glass 0,75l.
Alkoholprosent: 7%
Pris: 106,-
Hvor: Vinmonopolet