Spill på mobilen øker i popularitet

Nyheter: Markedet flommer over av spennende mobilspill. Her er noen av dem:

At nordmenn har endret sine spillevaner på mobilen er det ingen tvil om. Det at man i dag har mobilen så tilgjengelig har gjort at man kan spille enten man sitter hjemme i godstolen eller er på farten. Mange ser på det å spille på mobilen som et tidsfordriv men samtidig er det praktisk, morsomt og raskt. Videre er det mange som velger mobilspill hvor man kan ha en sosial interaksjon. Det er i dag flere spill som har funksjoner hvor du kan sende meldinger og kommunisere med andre spillere.

Det er ingen tvil om at vi de siste årene har sett en enorm utvikling innen teknologien. Vi har sett mange forandringer, også innen mobilteknologi og det som er viktig å huske på er at mobilene vi i dag bruker er nesten som en datamaskin. Det er med andre ord ikke mulig å kjede seg den dag i dag, da man har tilgang til mobilspill ved bare noen tastetrykk og man har et bredt utvalg av mobilspill å velge mellom. I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på mange av de spennende mobilspillene vi har på markedet.

Populære mobilspill

Det finnes et rikt utvalg av mobilspill den dag i dag. Man kan velge og vrake, og om du foretrekker å bruke iPhone eller Android eller andre så har du mange valgmuligheter. Spill som før i tiden var tilgjengelig på Xbox og Playsation er nå tilgjengelig som mobilspill, og man kan trygt si at man har masse underholdning i vente.

Nedenfor vil du få en oversikt over mange av de mest populære mobilspillene blant nordmenn samt litt informasjon om hvert spill.

Candy Crush Saga

Du har kanskje allerede hørt om Candy Crush Saga, som er en av de mest populære mobilspillene blant nordmenn. Man kan forklare det som et type puzzlespill hvor man må lage en rekke med tre eller flere godteri i lik farge. Man skal tømme brettet for godteri og det er om å gjøre å få mest mulig poeng. Et herlig, fargerikt og morsomt spill.

Starburst

Starburst er en spilleautomat som NetEnt har laget og den er kanskje en av verdens mest populære spilleautomater på spesialiserte sider som Unibet. Starburst tilbyr mange kjente funksjoner, som fem hjul og tre linjer, kombinert med en 3D-reise inn i galaksen for å finne edelstener. I tillegg kompletteres atmosfæren av musikken som dukker opp når hjulene snurrer.

Fortnite  

Fornite har bare blitt mer og mer populært de seneste årene. Spillet er laget for både Playsation, Xbox, PC og mobil. Du kan med andre ord velge hvilken enhet du vil spille med, men grafikken på mobilen er veldig bra. Det er mange nordmenn som spiller Fortnite, og det er til og med flere som har konkurrert i VM i Fortnite.

Fortnite er et skytespill som har tegneseriegrafikk. Det som er viktig å huske er at Fortnite ikke bare er ett spill men en platform som gir deg tilgang til ulike spill som de tilbyr. Man kan spille mot hverandre eller lage forskjellige lag. Så er her valgmulighetene mange. Det er en grunn til at dette er en av verdens mest populære spill, og da spesielt blant den yngre garden. Spiller har mange spennende funksjoner som ulike karakterer og kart.