……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Trondheim24s redaksjonelle dekning av byens blomstrende restaurantbransje støttes av ASKO Servering – stolt leverandør av produkter, tjenester og matfaglig kompetanse til Trondheims restauranter. 

VI HAR MARKEDETS BREDESTE GROSSISTSORTIMENT OG MEST INSPIRERENDE NETTHANDEL. TA KONTAKT MED ASKO SERVERING

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

På coveret til Travel+Leisure, under tittelen Where to Go Now 2020, har Trondheim selskap med Victoria Falls, Patagonia, Dolomittene, Jalisco, Kuala Lumpur, Taos, Kyoto og Salzburg.

Trondheim beskrives som eventyrlig vakker med restauranter og sjømat i verdensklasse. Det amerikanske magasinet trekker også frem Britannia Hotel og flere av spisestedene på hotellet. Speilsalen imponerte det amerikanske reisemagasinet, det gjorde også Vinbaren med sine 10.000 flasker, frokosten i Palmehaven, det franske kjøkken i Brasseriet, og restaureringen av hel Britannia Hotel, heter det i en pressemelding fra hotellet.

Image with visual paralax effect

T+L trekker også frem andre restauranter i byen, To Rom og Kjøkken og Bula, og ikke minst Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro med sin Lykkens Portal.

Hotelldirektør Mikael Forselius er svært glad for omtalen og ser frem til å ønske enda flere internasjonale gjester velkommen til Trondheim og Britannia Hotel i tiden fremover:

Viktig anerkjennelse

– Vi har en visjon om at vårt hotell skal være et reisemål i seg selv og en ambisjon om å tiltrekke oss en større andel av internasjonale gjester i årene fremover. Da er artikler og anerkjennelse fra de viktigste reisemagasinene i verden avgjørende for å lykkes».

LES SAKEN HER