Skadd 17-åring siktet for knivstikking på Møllenberg

Nyheter: En 17 år gammel gutt er mistenkt for knivstikking etter at han og en 21 år gammel mann ble funnet skadd på to forskjellige steder i Trondheim natt til lørdag.

Politiet meldte om saken ved 5-tiden lørdag morgen. De to unge mennene er sendt til St. Olavs hospital med knivskader. Mens situasjonen er ustabil for 21-åringen som får behandling for alvorlige skader på sykehuset, er 17-åringen bare lettere skadd.

Knivskader i magen

Den 21 år gamle mannen ble funnet i Møllenberg-området med knivskader i magen. Kort tid etter ble 17-åringen funnet skadd i området ved Solsiden, ifølge TV 2.

Han ble senere lørdag tatt med til politihuset og plassert i arresten, ifølge trondheimspolitiet.

– 17-åringen er nå mistenkt for knivstikking. Han er sendt i arresten, og barnevernet er koblet inn. Han vil nå bli avhørt, sier operasjonsleder Viola Elvrum ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Hun bekrefter at det er beslaglagt en kniv på 17-åringen. 21-åringen har fått status som fornærmet i saken. Motivet er så langt ikke klart for politiet.

– Det foreligger ikke en formell siktelse ennå, men det er sannsynlig at den vil omhandle grov kroppsskade. 17-åringen har ikke fått oppnevnt forsvarer, men det vil skje etter hvert. Begge de involverte er kjenninger av politiet, sier politiadvokat John R. Sødahl Furunes til avisen.

(©NTB)
[email protected]