Sissel avlyste juleturneen, men blir å høre allikevel over en treretters middag på Britannia

Nyheter: Det blir Sissel-jul allikevel – tett på over en treretters middag. Iallfall for de publikummerne som har råd til godt over et par tusen kroner i billettpris. De andre kan trøste seg med at Sissel Kyrkjebø også lover å slippe et par julelåter i tiden fremover.

Sissel Kyrkjebø «flytter inn» på Palmehaven på Britannia Hotel i Trondheim og opptre tre dager på rad fra 6. til 8. november, foran et publikum som har fått seg en apperitif så vel som en treretters middag underveis til nærmere 2.600 kroner.

Ifølge hotellets omtale er konsertene, der hun skal fremføre låter fra hele karrieren til pianoakkompagnement, utsolgt.

– Dette blir en historisk, eksklusiv og flott opplevelse for et svært begrenset publikum, lover hotellet på sin Facebook-side.

Den populære artisten avlyste sin planlagte juleturné «Sissels jul 2020» i september – som en av de første. Men hun blir å høre et lite knippe steder før jul likevel.

På Frognerseteren i Oslo koster det 2.850 kroner per billett for en såkalt soire med Sissel Kyrkjebø i Finstuen, også der med apperitif og treretters meny inkludert i den solide billettprisen til arrangementet 17. desember.

Hun blir også å se på Grand Hotel i Oslo, 4. og 5. desember på restauranten Palmen. Også der med treretters meny og apperitif, og da koster et tomannsbord 5.820 kroner, ifølge Ticketmasters side. Det finnes også bord til fire og fem.

[email protected]
Bilde: OCyMGA0NfFM
Sissel Kyrkjebø skal gjøre noen få konserter før jul allikevel – i følge med en treretters meny. Foto: Julia Marie Naglestad / handout
Bilde: tsU2Zzin58w
Restauranten Frognerseteren i Oslo har hengt opp lapp med konserten til Sissel Kyrkjebø rett før jul. Foto: Gitte Johannessen / NTB NTB kultur