Sinnasnekkern på boligmesse i Trondheim Spektrum til helga

Nyheter: Til helgen braker det løs med årets store boligmesse i Trondheim Spektrum.

– Benytt sjansen til å få gode ekspertråd, masse inspirasjon, oppdag spennende løsninger og nyheter, og ikke minst få supre tilbud til hus og hytte, oppfordrer prosjektlederne Ronny Bjørnsen og Rudi Rørstad fra arrangøren Compass Fairs AS.

Mer enn 120 utstillere rigger nå sine stands i Trondheim, og alt skal være klart fredag 14. november kl. 12.

– Da åpner vi endelig dørene for en drømmehelg for alle som ønsker nye tips til oppgradering og bygging av bolig og hytte, sier Rørstad.

Han er storfornøyd med oppslutningen fra det lokale næringslivet i Trondheim i år.

– Vi har med enda flere utstillere enn i fjor, og forventer storinnrykk fra alle i Trondheim og omegn, sier han.

Hans makker er like fornøyd:

– Dette er en boligmesse i vår ånd, og vi har med det meste, sier Ronny Bjørnsen, og frister med alt man trenger til både kosmetisk og nødvendig oppgradering.

– Her finner man tips og nyheter innen kjøkken, bad, hvitevarer, senger, spabad, avfuktning, møbler, garderobe, hyttetoalett, gulv, skifer og stein, fliser, peisovn, tak og takrenne, husleverandører med mer – og vi har stor hytteavdeling! Se oversikt over utstillere og les messeavis på boligmesse.no

Verdenspremiere
Fredag 14. november kl. 13 avduker gründerbedriften Morpho Solar og samarbeidspartneren Tempe VVS Senter AS nyheten «Solgrillen» på messen.

– «Solgrillen» er utviklet på NTNU, så nå kan vi se resultatet av arbeidet i Norges teknologihovedstad på nært hold. Kom og se en hvordan man utnytter solstrålene når man griller, inviterer prosjektlederne.

Møt Otto
Otto Robsahm, den populære Sinnasnekker’n fra TVNorge, er i storslag om dagen, og trekker fulle hus på hver messe. Både lørdag og søndag holder han foredrag og er klar for å ta en oppussingsprat med de som ønsker det. Lørdag leder han konkurransen hvor nevenyttige jenter og damer kan knive om å bli messens «Handy Girl”. Vinneren går videre til finaletrekning om verktøypakke verdt 30.000,- kroner.

Barnepark og cafe
Arrangøren oppfordrer alle til å ta med barna. – De minste kan kose seg med tegning, hoppeslott og ansiktsmaling i barneparken, og hele familien kan ta helgekosen på messens cafe, opplyser Bjørnsen og Rørstad.

Kort ventetid på premier for 2,5 millioner kroner
Husleverandøren Hedalm Anebyhus stiller med to hus og en dobbelgarasje verdt 2,5 millioner kroner på tidenes største messekonkurrranse. Otto trekker finalistene søndag kl. 16, og da blir det også et spennende ballongslipp med enda en billett til den store finalen i Oslo 29. november.