Sexklubb i Trondheim hevder de har over 2000 medlemmer

Nyheter: Tom Ketil Krogstad startet Club 4 for 18 år siden, og har de siste årene drevet virksomheten fra anonyme lokaler utenfor Trondheim sentrum.Det er Dagbladet som for første gang fortelle hva som foregår bak de lukkede dørene i lokalene på Heggstadmyra industriområde. Allerede klokka 20.00 har et tjuetall lær- og latexkledde mennesker entret de avsides lokalene, melder avisa:

Her kan folk ha gruppesex

– På klubben kan du spørre rett ut om dere skal ha sex. Men får du et nei, må du respektere det. Her kan folk dele fetisjer, ha gruppesex, leke seg med kjæresten eller bare henge. Det er mange forskjellige folk som kommer hit – i et aldersspenn på 18 til 70. Som regel kommer det omkring 30 til 40 personer hver lørdag, sier Krogstad til Dagbladet (BAK BETALINGSMUR).

Ifølge Krogstad teller medlemslista 2100 personer, hvorav 500 av dem er aktive brukere.

En tredjedel av dem er par, en tredjedel er damer, mens de resterende medlemmene er menn, anslår sexgründeren.

300 kvm

Lokalet er på 300 kvm, og medlemmene kan ha sex hvor de vil. Klubben er delt inn i ulike rom. På ett av dem kan medlemmene gi hverandre massasje, et annet avlukke er utstyrt med noe som minner om en gynekologstol, skriver Dagbladet.

Alle rom er utstyrt med kondomer og glidemiddel:

– Vi tar rensligheten på alvor. Vi kan ikke tvinge folk til å bruke kondom, men de ligger tilgjengelig over alt og vi oppfordrer til bruk, sier Krogstad og forteller til Dagbladet at han vasker både laken og rom etter hvert arrangement.

Sexolog: – Et positivt tilskudd

Spesialist i sexologisk rådgivning, Siv Gamnes mener det er et godt tegn at Norge er klar for et slikt tilbud:

– Nå har Club4 eksistert i 18 år, og jeg anser det som et godt tegn på at Norge er klar for et slikt tilbud. Fordelen er jo at ting skjer i mer ordnede og trygge forhold enn det å plukke opp noen tilfeldig på nett. Jeg tror nok på mange måter at en sånn klubb er et positivt tilskudd for dem som ønsker å benytte seg av det, sier Gamnes.