Slik ser det ut på et av byens mest populære utfartssteder

Nyheter: Slik blir trønderværet de neste dagene.

Bildet viser hvordan det ser ut på Skistua i formiddag. Dermed kan vi vel fastslå at kong vinter er rett rundt hjørnet..

– Akkurat nå laver snøen ned. Å si at det er skiføre er å ta i, da løypene ikke er preparert. Men det er gode forhold for snøballkrig, sier Thomas Wahlqvist, avdelingsleder på Skistua. 

Se flere bilder på Skistuas facebooksider

Værprognosene viser fortsatt sludd, regn, hagl og snøbyger torsdag og fredag, men deretter snur det: Fra og med lørdagmeldes det om oppholdsvær i godt over en uke.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Avtagende

Det blir avtagende bygeaktivitet fra fredag. Ifølge varslene vil bygene for det meste komme i ytre strøk, mens det blir stort sett oppholdsvær i midtre og indre strøk. Mellom bygene blir det perioder med sol, melder Adresseavisen.

Prognosene viser frost fire netter på rad over det aller meste av Trøndelag til og med  natt til tirsdag. I lavlandet vil temperaturen på det laveste ligge på fire-fem minusgrader, mens det kan bli nærmere 15 kuldegrader i indre strøk.