Det var på Twitter at politiet la ut bildet av den savnende 58-åringen for kort tid siden. Tips om den savnede kan ringes inn til på 02800, oppfordrer politiet.

Den siste observasjonen av mannen er fra et overvåkningskamera i Teknobyen klokka 04.13. natt til søndag. Han går sørover langs Harald Hardrådes gate.

Den savnede 58-åringen ble sist sett av samboeren klokka 03.30 natt til søndag.

Søket etter mannen fortsetter med uforminsket styrke. Det deltar 25 personer fra Røde Kors og fire hundeekvipasjer fra politiet. Helikopter er også satt inn i søket, det flyr blant annet langs Nidelvas bredder, som på mange strekninger er lite tilgjengelig for bakkesøk.

Politiet opplyser at samboeren og mannen hadde vært på middag hos noe venner. Samboeren bestemte seg for å gå en tur med hunden og trodde mannen hadde gått for å legge seg. Da hun stod opp klokka 11, var ikke mannen på soverommet:

– Nå har vi fått overvåkningsbilder som viser at mannen går ved den gamle legevakta ned ved Ceciliebrua, deretter går han forbi Forsyningssenteret i Prinsesse kristinas gate før han svinger inn Harald Hardrådes gate og går i retning Tilfredshet kapell, opplyser Trond Volden i Trøndelag politidistrikt, til Adresseavisen. 

Ifølge samboeren var det ikke unormalt at mannen tok seg en gåtur når han ikke fikk sove.

Image with visual paralax effect

Søk i Nidelva

Mannen er 173 høy, har normal kroppsbygning og er trolig iført en flerfarget lue, runde briller og sort, midjelang dunjakke og mørke bukser.

I tillegg  utfører Trøndelag brann- og redningstjeneste søk i Nidelva.

Trondheim24 var på stedet i går ved Trondheim Spektrum da det ble satt i gang et omfattende søk etter mannen:

– Vi har startet en redningsaksjon, i samråd med hovedredningssentralen. Ressursene vi har i søk nå er mannskap fra politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Trøndelag Brann- og redningstjeneste. Vi søker etter en mann på 58 år som bor i området Øya. Mannen er sist sett ca 0330 i natt. Jeg ønsker ikke å være detaljert på hvor han sist ble sett. Søket foregår nå med bakkemannskap i området Øya, sa innsatsleder Jomar Sjøhagen til trondheim24.no i går kveld.

– Det gjøres etterforskning og etterretning paralellt som gir oss grunnlag for søket. Vi opprettholder søket med de ressursene vi har utover kvelden, også om nødvendig utover natta, sa Sjøhagen.

Søket fortsatte gjennom natta, og er nå overtatt av styrker som fortsetter gjennom dagen.

Søket foregår også i Nidelva. Foto: Geir Dalsbø.