– Hos oss får du samme rente enten du er advokat eller realitystjerne

Nyheter: BN Bank setter ned renta på boliglån med 0,35 prosentpoeng. Renten tilbys uansett alder, utdanning, yrke eller fagforeningstilknytning.

Dermed blir bankens beste boliglånsrente 2,85 prosent.

–  Hvor flinke folk er til å prate for seg, hvor gamle de er, om de har studert på universitet, om de er advokat eller realitystjerne spiller ingen rolle. Det er boliglånets sikkerhet og kundens betjeningsevne som bestemmer prisen, ikke om kunden er medlem i en spesiell arbeidstakerorganisasjon, sier administrerende direktør Gunnar Hovland i BN Bank, i en pressemelding.

Det er knalltøff konkurranse om å sikre seg de norske lånekundene. Flere banker har varslet priskrig. Forbrukerne har derfor mange lånetilbud å velge imellom, men ikke alle er like relevante når betingelsene studeres nærmere. Det er fremdeles slik at mange av de beste tilbudene er forbeholdt enkelte kundegrupper, enten med bakgrunn i krav om kundeprogrammer, aldersbegrensning eller medlemskap i fagforeninger.

– Vi vil til livs trenden der enkelte kundegrupper i realiteten subsidierer lavere rente for andre. Våre kunder skal vite at de har en bank som ikke kommer med lokketilbud kun forbeholdt utvalgte kundegrupper, sier Hovland

Etter to rentenedsettelser i fjor – og med dagens rentereduksjon, stadfester BN Bank sin plass på rentepallen.

Dagens rentekutt gir 2,85 prosent nominell rente, og 2,91 prosent effektiv rente på bankens beste lånetilbud.