Sagosen gikk på en smell: Kan miste Champions League-kampen mot Elverum

Nyheter: - Det var litt strek i regninga.

Sagosen fullførte ikke onsdagens seriekamp for Paris St. Germain mot Toulouse i Paris. Han skal sjekkes opp torsdag ettermiddag.

– Det var litt strek i regninga da jeg gikk ut med en liten skade. Det smalt litt i lysken og låret, sier Sagosen i et telefonintervju med NTB.

Han høres litt skuffet ut.

– Jeg blir med til Norge uansett og håper jo å spille. Det er jo alltid fint å komme hjem og være der. Man savner jo alltid Norge når man spiller i utlandet.

Sagosen tar et ørlite forbehold on Norge-turen dersom det medisinske støtteapparatet i PSG nekter ham å reise.

Håkons Hall er helt utsolgt til det som kan bli Sagosens første obligatoriske klubbkamp i Norge siden han flyttet utenlands.

– Elverum har vært veldig flink til å nå ut med budskapet sitt, sier Sagosen.

Topp

Kampen kommer til å sikre ny rekord i Norge for tilskuere på en håndballkamp med cirka 12.400 på tribunene.

Dersom Sagosens skade holder ham utenfor, vil forestillingens hovedrolleinnehaver bli sittende på tribunen. Sagosen har vært sentral i markedsføringen av kampen i lang tid.

– Det er dumt at 12.500 norske tilskuere ikke skal få se ham spille om det blir slik, og vi er litt triste på hans vegne. Det virket som han gledet seg veldig til denne kampen. Likevel blir dette en håndballfest som ikke er sett i Norge før, sier markedsansvarlig i Elverum, Kalle Björkman, til NTB.

Skulle ikke Sagosen komme på banen, vil hans neste mulighet for spill i hjemlandet være EM-puljespillet i hjembyen Trondheim i januar.

Elverum har tapt sine to første kamper i mesterligaen, mot Aalborg og Flensburg.

Paris St. Germain står med seirer i alle sine kamper i alle turneringer denne høsten.

(©NTB)