Sagosen-ryktene: Har ikke snakket med en eneste Kolstad-representant

Nyheter: Ifølge norske medier er håndballstjernen Sander Sagosen så godt som klar for Kolstad fra 2023. Den nyheten faller ikke i god jord hos hans nåværende klubb.

Kiels hovedtrener Filip Jicha ønsket onsdag kveld ikke å kommentere Sagosens situasjon. Nordmannen var da hjemme i Kiel i koronakarantene mens lagkameratene vant 29-26 på bortebane over Vardar i mesterligaen.

Klubbens sportsdirektør Viktor Szilágyi kommenterer derimot saken kort overfor Kieler Nachrichten. Ifølge avisen har det ikke vært noen samtaler mellom Kiel og norske Kolstad.

Viktigst at han blir frisk

– Jeg har ikke snakket med en eneste Kolstad-representant. For øyeblikket er det viktigste at Sander blir frisk, sier Szilágyi.

Klubben har ikke lagt skjul på at den har tilbudt Sagosen en ny kontrakt og ønsker å beholde sin stjernespiller. Den nåværende avtalen går ut sommeren 2023.

Kieler Nachrichten skriver videre at det vil bryte med den normale skikken i europeisk klubbhåndball dersom Sagosen på søndag blir presentert som Kolstad-spiller, slik NRK og TV 2 hevder.

Herrelandslaget samles mandag i Trondheim foran en firenasjonersturnering der.