Sagosen møter gamleklubbene: – Fantastisk trekning

Nyheter: Den hardtsatsende håndballklubben Kolstad møter blant andre PSG og THW Kiel i mesterligagruppa neste sesong. Det er første gang Kolstad deltar i turneringen.

Det europeiske håndballforbundet (EHF) trakk gruppene tirsdag.

Trondheim-laget møter følgende lag i gruppespillet: Paris Saint-Germain (Frankrike), THW Kiel (Tyskland), Kielce (Polen), SC Pick Szeged (Ungarn), Aalborg (Danmark), Pelister (Nord-Macedonia), Zagreb (Kroatia).

Denne sommeren får Kolstad inn spillere som Sander Sagosen, Gøran S. Johannesen og Magnus Abelvik. Sagosen vender hjem etter å ha vært utenlandsproff i Aalborg, Paris Saint-Germain og THW Kiel i en årrekke.

Samme gruppe som Kolstad.

Alle de tre tidligere klubbene er i samme gruppe som Kolstad.

– En fantastisk trekning. En drømmetrekning, egentlig. Det blir tøffe lag og tøff motstand, men jeg må si at det å komme tilbake til tre lag jeg har spilt i og samtidig få vise frem Trondheim. Det er perfekt, sier Sagosen til Adressa.

Kolstad gjorde rent bord i norsk herrehåndball denne sesongen. Nylig ble Elverum slått i sluttspillfinalen. Likevel var ikke klubben sikret en plass i den gjeveste europacupen. Norges Håndballforbund måtte sende inn en søknad på klubbens vegne.

Forrige uke ble søknaden til Kolstad godkjent, og Trondheim-laget var ett av seks lag som fikk frikort til å delta i turneringen. Det er totalt 16 lag som deltar i turneringen.

Gruppe B: GOG (Danmark), Barcelona (Spania), Veszprém (Ungarn), Wisla Plock (Polen), Magdeburg (Tyskland), Montpellier (Frankrike), Porto (Portugal) og Celje (Slovenia).