Nå er det klart hva fotball-pøbelen fikk i bøter etter bråket i Midtbyen

Nyheter: Politiet har utstedt bøter til tre personer.

Rosenborg og Lillestrøm har en lang historie som arge rivaler i toppen av norsk fotball.

Politiet måtte bryte inn da tilhengere av Rosenborg og Lillestrøm barket sammen foran eliteseriekampen på Lerkendal 14.september.

– Var på vei opp Søndre da det en gjeng Lillestrømtilhengere begynte å marsjere oppover med aggressive rop. Fra Olav Tryggvasons gt kom en mindre gjeng RBK-tilhengere. En av dem sa: – Det er jo ikke noe politi her! Så angrep LSK-supporterne, fortalte øyevitne Kjetil Utne

Episoden skjedde i Olav Tryggvasons gate i Trondheim:

– To menn har fått forelegg for ordensforstyrrelser, det vil si slagsmål, og for å ha hindret offentlig tjenestemann i å foreta pågripelser. Den tredje fikk også forelegg for ordensforstyrrelse som omhandlet bruk av kinaputt i Søndre gate, sier politiadvokat Anne Haave i Trøndelag politidistrikt, til Adressa.no (BAK BETALINGSMUR).

– Du er syk i hodet

En av mennene skal også forulempet politiet da han ifølge forelegget uttalte at en politibetjent «var syk i hodet» i forbindelse med slåsskampen i Olav Tryggvasons gate.

Alle de tre mennene fikk et forelegg på 17 000 kroner hver. Ingen har vedtatt bøtene, og dermed kan sakene havne i retten, ifølge avisa.