Röyksopp topper Pstereo-festivalen

Nyheter: –Röyksopp slutter aldri å imponere, etter vel 20 år i rampelyset holder de fortsatt koken og nå kan vi endelig gå ut med nyheten om at de kommer tilbake til Marinen, forteller bookingsansvarlig Kim Aasli i Pstereo.

Fredag 18. august spiller de på Marinen under Pstereo-festivalen.

–Da Röyksopp besøkte Pstereo i 2009 leverte de en av de desidert beste headlinerkonsertene på Marinen. Siden den gang har vi fått mange forespørsler om når de skal komme tilbake for å gjenta det magiske øyeblikket. I sommer er ventetiden endelig over, skriver Pstereo i en pressemelding.

–Hver konsert oppleves som en unik once in a lifetime-opplevelse som får hårene til å reise seg på så godt som hele kroppen, sier Aasli.

Tromsøværingene Svein Berge og Torbjørn Brundtland har holdt det gående i snart 20 år og tatt stadig nye lyttere med storm.

Med velkjente låter som «Eple», «Poor Leno», «Remind Me», «The Girl And the Robot», «Do It Again», og ikke minst Susanne Sundfør-samarbeidet «Running to the Sea» – har Röyksopp vært en av de mest etterspurte norske elektronika-artistene i en årrekke.

Etterspurt duo

I løpet av karrieren har de gitt ut fem studioalbum, et par EPer, et par samarbeidslåter med andre artister, og gjort noe så voksent som å lage Dagsrevyens vignett.

–I tillegg har de håvet inn tjuetalls av priser både internasjonalt og her hjemme – et solid vitnesbyrd om at både Norge og verden for øvrig har klemt tromsøværingene til sitt elektrobankende bryst, heter det i pressemeldingen fra festivalen.

Et av fenomenene som markerer og underbygger Röyksopps suksess er at de er av typen norske musikere som på et tidspunkt har vært for populære i utlandet til å ha tid til å spille hjemme i Norge.

Elektronika-duoen Röyksopp kommer tilbake til Marinen og Pstereo i august.

Duoen har fått topplassering på VG-lista, og kan skilte med hele seks Spellemannpriser, flere P3 Gull- og Alarm-priser, i tillegg til to BRIT Awards-nominasjoner.

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre