Evalueringen omfatter spillene, det sportslige støtteapparatet og administrasjonen, i tillegg til samspillet mellom disse gruppene, skriver NTNU samfunnsforskning i en pressemelding der det også opplyses at RBK selv har bestilt evalueringen.

Samarbeid og ledelse

Blant temaene som tas opp er kultur, kommunikasjon, samarbeid og ledelse. Deltakerne får også gi sin vurdering av prestasjonene i 2018 og hvordan de ser på neste sesong.

– Det handler om alt. Om ledelse. Om for eksempel kommunikasjon, kultur og verdier. Vi skal være grundige, uttaler sportslig leder Stig Inge Bjørnebye i RBK til Adresseavisen.

NTNU-forskerne Martin Rasmussen og Per Morten Schiefloe vil samle inn data til evalueringen gjennom intervjuer og spørreskjemaer. Rapporten fra evalueringen skal være ferdig i januar.

Sparkingen av Kåre

Rosenborg har lagt bak seg en sesong med sportslig suksess i form av serie- og cupgull, men også med sparking av trener Kåre Ingebrigtsen, misnøye i spillergruppa og utenomsportslig oppstyr rundt den voldsdømte spissen Nicklas Bendtner.