Retro kåret til årets butikk av Tekstilforum

Nyheter: Jørgen Sagmo og Randi Kulsetås i Retro mottok idag prisen for Årets beste butikk av bransjemagasinet Tekstilforum og hovedorganisasjonen Virke.

– Årets vinner er en fremtidsrettet og innovativ virksomhet, preget av kreativitet og godt kjøpmannskap, heter det i juryens begrunnelse.

Ove Hansrud fra Tekstilforum og Kåre Aronsen i Virke delte ut prisen på Britannia hotell i forbindelse med Midtby-gruppens frokostmøte om netthandel.

– Retro pekte seg tidlig ut, og får prisen fordi de i mange år har hatt fokus både på kvalitet, kundebehandling og fagkunnskap. I tillegg har de en stilsikker sans for både inventar og interiør, og det setter sitt preg på den visuelle utformingen i butikkene. Retro har vist at de klarer å å følge med i tiden, og kan i tillegg vise til gode resultater og omsetning de siste årene. De har også gått nye veier i sin markedskommunikasjon og fått oppmerksomhet for sine profilannonser, som både har vekket oppsikt og debatt, sier Hansrud.

– Vi gleder oss over denne prisen og skal dele den med alle våre ansatte. Det er de som gjør den gode jobben, hver eneste dag, sier en fornøyd daglig leder, Jørgen Sagmo.

En nettbutikk er like rundt hjørnet og vil gjøre tilbudet til kundene enda mer komplett.

– Mange av våre kunder bruker nettsiden og bloggen vår aktivt, i tillegg til besøket i butikkene. Med nettbutikk vil nå ut til enda flere, og vi gleder oss til å utvikle konseptet vårt ytterligere i tiden som kommer, avslutter han.
Under mottoet «Det lønner seg ikke, men det er verdt det» har dagens Retro-innehavere drevet virksomheten siden 1998. Retro har to butikker i Trondheim, en i Bergen og en i Kristiansand, og har tilsammen 50 ansatte.