Hun blir Trøndelags nye reiselivssjef

Nyheter: Har erfaring fra Disneyland i Paris og Hurtigruten.

Petra Sestak er ansatt som reiselivssjef i Trøndelag og administrerende direktør i Trøndelag Reiseliv AS, går det frem av en pressemelding sendt ut tirsdag formiddag.

Sestak har vært markedssjef og konstituert reiselivssjef i selskapet siden 2015.

– Reiselivet i Norge er i en spennende utvikling og Trøndelag har et stort potensial som kan utvikles videre. Jeg ønsker å være med på å gi Trøndelag et løft som attraktivt og bærekraftig reisemål, øke verdiskapningen og styrke regionens konkurranseevne, sier Petra Sestak i meldingen.

Sestak har over 20 års erfaring innen reiseliv og markedsarbeid fra internasjonale selskap som Hurtigruten og Disneyland i Paris.

– Petra er en sterk engasjert lagspiller med stor gjennomføringskraft og hennes meget sterke reiselivsbakgrunn og erfaring fra arbeidet i globale forretningsmiljøer gir henne de beste forutsetninger for å utvikle Trøndelag videre, sier selskapets styreleder Erik Revdal.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Født i Praha

Sestak er 44 år, født i Praha og oppvokst i Tyskland. Hun har en master i kommunikasjons- og kulturvitenskap med fokus på mediearbeid og siviløkonomi

Trøndelag Reiseliv AS markedsfører og bistår midt-norske reiselivsaktører både nasjonalt og internasjonalt for å skape økonomisk vekst og har som mål posisjonere Trøndelag med de beste opplevelsene innen mat, natur og kultur.