RBK-spillerne ba ledelsen om å gjeninnsette Ingebrigtsen

Nyheter: Rosenborg-spillerne sier at de er «monumentalt uenig i styrets beslutning» etter at trener Kåre Ingebrigtsen fikk sparken.

En samlet spillergruppa ba ledelsen om å gjeninnsette både Kåre Ingebrigtsen og assistent Erik Hoftun, men ble ikke hørt.

Samlet spillergruppe

«Vi, en samlet spillergruppe, er monumentalt uenig i styrets beslutning om å avskjedige Kåre og Erik. En samlet spillergruppe har stått bak trenerteamet til siste slutt, og gruppa mener de var og ville vært best skikket til å utvikle oss videre. Spillergrupp ba om at styret skulle gjeninnsette Kåre og Erik, men styret sto på sitt», skriver Rosenborg-spillerne i en melding til NTB.

Meldingen er signert «Spillergruppa i Rosenborg».

Resten av meldingen lyder slik:

«Vi takker for fire fantastiske år, med meget gode resultater og gjenreisingen av Rosenborg som Norges desidert største klubb.

Ingen tidligere RBK-trener har like gode resultater i sine fire første år i klubben.

Videre vil vi forholde oss profesjonelt til de som nå kommer inn, og vil gjøre vårt ytterste for å prestere i kommende kamper. Utover dette vil vi ikke gi noen ytterlige kommentarer, for å ha maks fokus i perioden framover. Klubben er viktigst, skriver spillergruppa i meldingen.