Politiet jakter ukjente ranere i Trondheim

Nyheter: Politiet i Trondheim leter etter flere ukjente gjerningsmenn som tok seg inn i en bolig og utførte et voldelig ran mot en mann i 50-årene.

Offeret i 50-årene lå mandag fremdeles på St. Olavs hospital i Trondheim etter ranet som skjedde i en leilighet i Haldens gate på Møllenberg i Trondheim søndag kveld. Klokka 21.05 om kvelden fikk politiet varsel om hva som var skjedd. Mannen var blitt utsatt for vold og ranet inne i sin egen leilighet. Gjerningsmennene skal ha kommet seg unna med flere eiendeler.

? Som annonsør i trondheim24.no bidrar Kremmern Fisk AS  til at vi kan produsere og dele lokale nyheter uten betalingsmur ?

Alvorlige skader

Mandag opplyser etterforskningsleder Pia Sørli Valde ved spesialavsnittet Trondheim sentrum politistasjon at mannen er innlagt på sykehus med alvorlige skader. Politiet har likevel fått en innledende samtale med offeret og tar sikte på et avhør av mannen

– Vi har ikke noen pågrepne eller mistenkte i saken, men vi har ingenting som tilsier at det er noen andre som er blitt truet, sier Valde til NTB.

– Det er snakk om flere gjerningspersoner, og vi jobber nå med å identifisere disse og kartlegge hendelsesforløpet, sier hun videre.

Valde sier etterforskningen er i en tidlig fase og svarer lite på de fleste spørsmålene hun blir stilt. Mannen ble truet med en form for våpen inne i leiligheten, men hva slags våpen dette skal være snakk om, og om det er funnet av politiet, er etterforskningslederen vag med å gi svar på.

– Det ble brukt et våpen, men jeg kan ikke si noe mer om det nå. Det er et viktig tema videre, sier Valde.

Hva som kan ha vært motivet for ranet vil ikke etterforskeren kommentere. Politiet sier de skal snakke med naboer der mannen bor. Ifølge Adresseavisen var det et vitne som ringte politiet søndag kveld.

– Vi har satt i gang en bred etterforskning og har gode ressurser. Vi har hypoteser vi jobber ut fra og kan ikke spekulere på hva som har skjedd og hvorfor, sier hun.

(©NTB)

[email protected]
Bilde: IfMqbbclCtE
Politiet i Trondheim etterforsker ranet av en mann i 50-årene hvor flere ukjente gjerningsmenn kom inn i mannens bolig på Møllenberg søndag kveld. Foto: Ned Alley / NTB