Politiet i Trondheim har gjort flere store beslag av kokain

Nyheter: Flere er pågrepet.

Politiet i Trondheim har gjort flere beslag av det de antar er kokain som var ment for byens brukere i helga. Flere personer er pågrepet og siktet i saken.

Politiet aksjonerte fredag kveld og beslagla en større mengde av det som antas å være kokain, i Trondheim, opplyser politiet i en pressemelding.

Narko og cash

Det ble også gjort beslag av andre typer narkotika og kontanter. Fem personer ble pågrepet i løpet av fredag kveld og natt til lørdag. Etter avhør ble to av de fem løslatt, mens tre fortsatt er i arresten.

– Politiet er fornøyd med å beslaglegge en større mengde narkotika som, ut fra den informasjonen vi har tilgjengelig, var tiltenkt salg i Trondheim denne helga, sier politiadvokat John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt.

Under aksjonen ransaket politiet flere boliger i Trondheim natt til lørdag. De tre personene som fortsatt er i arresten, er siktet for grov narkotikaovertredelse.

– Politiet har så langt denne helga også gjort andre beslag av kokain, der noen av disse beslagene er relativt store, heter det videre i pressemeldingen.