Tre dødsfall på Singsaker: – En av hypotesene er at det dreier seg om drap og selvdrap

Nyheter: Torsdag kveld melder politiet at de etterforsker tre dødsfall i Trondheim.

– Vi er i en tidlig fase av etterforskningen og jobber ut fra flere hypoteser. En av hypotesene er at det dreier seg om drap og selvdrap. Vi kan foreløpig ikke si noe mer konkret om hva som har skjedd, sier Anne Haave, påtaleansvarlig i saken ved Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Tre voksne personer

Til NTB sier Haave at det dreier seg om tre voksne personer.

– Politiet har ikke sikker identitet på de tre avdøde. Det er etterforskningen fram til nå som tilsier at drap og selvdrap er en av teoriene, forklarer Haave.

Innsatsleder i politiet Håkon Flor snakker med media etter at de torsdag kveld rykket ut med mange ressurser til Singsaker etter å ha fått melding om en alvorlig hendelse. Politiet har kontroll på stedet.
Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Ble varslet av vitne

Hun sier at det var et vitne som kontaktet politiet om en mistenkelig hendelse på adressen. Vedkommende sitter nå i vitneavhør med politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 21 torsdag kveld og har satt store ressurser på saken. De ønsker likevel ikke å kommentere eventuelle beslag som er gjort i saken.

Ut fra politiets opplysninger er det ikke grunn for personer i nærområdet til å være bekymret.

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser på åstedet, rundspørringer i området og avhør og det er besluttet obduksjon av de tre avdøde.

Trondheim 20230209.
Politiet har torsdag kveld rykket ut med mange ressurser til Singsaker etter å ha fått melding om en alvorlig hendelse. Politiet har kontroll på stedet.
Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Politiet ber om tips

I forbindelse med hendelsen er det også sperret av et bolighus. NTBs fotograf på stedet forteller at det er mye vakthold rundt huset, samt at krimteknikerne er på stedet.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha sett noe eller har opplysninger, og ber om at de melder fra til politiet så raskt som mulig via telefon 73489400 eller via nettadressen tips.politiet.no/trøndelag .

– Vi er interessert i observasjoner fra de siste to døgnene. Vi antar at de er døde i dette tidsrommet, sier Haave. Hun ber publikum om å melde fra om personer, hendelser og kjøretøy som har vekket mistanke.

– Meld fra til politiet og så får vi sortere og vurdere tipsene som kommer inn, sier hun.

Haave opplyser at ingen har status som mistenkt eller siktet i saken.