Politiet bekrefter at det er den savnede 21-åringen som er funnet død i Nidelva

Nyheter: Savnet 21-åring funnet død i Nidelva i Trondheim

En 21 år gammel mann som ble meldt savnet lørdag, ble natt til søndag funnet omkommet i kanalen nedenfor Bakke Bru i Trondheim.

Den omkomnes klær og legitimasjon gjorde politiet rimelig sikre på at det var den savnede 21-åringen som var funnet. Søndag morgen ble det bekreftet.

– Vi er sikre

– Vi har nå konkludert med at det er den savnede 21-åringen som er funnet omkommet. Opplysninger i saken gjør at vi nå er sikre på dette, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

21-åringen ble meldt savnet av venner da de ikke hadde hørt fra ham siden 1-tiden natt til lørdag. Mannen er student i en annen by og var på helgebesøk.

De siste observasjonene av mannen ble gjort ved Nidelva. Trøndelag brann- og redningstjeneste og Røde Kors søkte derfor natt til søndag etter mannen i og ved elva. Mannskaper fra Røde Kors fant den døde mannen i kanalen nedenfor Bakke Bru klokken 3.40.

Det er foreløpig ingenting som tyder på at han har vært utsatt for en kriminell handling.

– Den avdøde vil bli obdusert, sannsynligvis mandag. Så vil obduksjonsrapporten gi oss flere svar, fortalte operasjonsleder Lars Letnes til NTB.

Den foreløpige rapporten vil sannsynligvis være klar innen en uke.