Denne plassen dumper ølprisen til under 30 kroner

Nyheter: Billigere er det neppe mulig å leske strupen i Trondheim.

Konkurranse på ølprisen har vi sett lite til i T-Town. En halvliter er du som regel nødt til å punge ut 80-100 kroner for, uansett om du er på Solsiden eller hos den lokale bydelskneipa. Men det finnes noen hederlige unntak:

Skuret på Fosenkaia  hadde i sommer«byens hyggeligste ølpriser» – 39 kroner for en skummende Dahls (0,4) mellom 12-1800. Da hadde du også muligheten til å nyte den på en særdeles koselig uteservering på bryggekanten.

Kafe Bristol er også en plass der du kan ta deg en øl eller to til en hyggelig pris – de tar 69 kroner for en halvliter og da serveres den i egendesignede massive ølglass med skikkelig  hank.

Men nå er det Superhero Burger i Olav Tryggvasonsgate rett ved Nova Kino som slår til med det som må være byens billigste pils – i alle fall så langt trondheim24 har klart å finne ut av:

For et par uker siden skrudde de ned prisen fra 35,- til 29,- kroner for en øl (o,4).

Det gir en halvliterpris på 36,-.

Er du i tillegg sulten er det verdt å merke seg at Superhero burger fortsatt er rangert som restaurant nummer to i byen på Tripadvisor, kun slått av To Rom og kjøkken.

– Kundene kommer i hovedsak for burgeropplevelsen og vi er ingen pub, men vi ønsker å gi noe igjen til våre trofaste kunder, sier Kim Løkke, daglig leder, mens reggeamusikken setter en spiss på atmosfæren –  preget av studenter som spiller brettspill mens de venter på maten.