Person i Trøndelag kan ha fått i seg giftig hjemmebrent

Nyheter: Politiet ble i helgen kontaktet av Sykehuset Levanger etter at en person ble forgiftet av det som kan være giftig hjemmebrent, melder Adresseavisen.

– Personen skal ha blitt forgiftet av stoffet etylenglykol og har mottatt behandling for dette. Ifølge informasjonen som har tilkommet politiet, skal hjemmebrenten ha blitt solgt til flere personer, skrev politiet i Namdalen på Facebook mandag ettermiddag.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Begynner med nyresvikt

Til Adresseavisen sier seksjonsleder for etterforskning Line Marthe Fuglum Juliussen ved politistasjonen i Namsos at politiet i helge ble kontaktet av Sykehuset Levanger om den angivelige giftige hjemmebrenten.

– Det er uvanlig at etylenglykol finnes i hjemmebrent, og man blir dårlig av dette. Det begynner med nyresvikt og kan føre til total organsvikt. Dette er alvorlig, sier hun.