Kona sikret dealen: Per Ciljan forlenger minst ett år med RBK

Nyheter: Per Ciljan Skjelbred (35) fortsetter karrieren i Rosenborg. Midtbanemannen har skrevet en ny ettårskontrakt med klubben.

Dermed settes strek for en langvarig forhandlingsrunde. Skjelbred har lenge vært klar på at han ønsket å fortsette.
– Jeg elsker å spille fotball. Og jeg elsker Rosenborg. Jeg er veldig glad for å forlenge kontrakten, sier Skjelbred i en uttalelse fra klubben.

– Per kunne hentet mer i utlandet og har også fått tilbud fra Norge som mer enn matcher RBKs tilbud. Men hans soleklare prioritering har hele tiden vært å fortsette for RBK. Sportslig sett er han er kjempeglad for muligheten og er veldig motivert til å fortsette karrieren på Lerkendal, sier Skjelbreds agent og kone Kristina Jørgensen til Adresseavisen.

– Det er med stor glede vi kan informere om at Per Ciljan forlenger avtalen med RBK. Per Ciljan startet sin profesjonelle karriere i klubben, og kom tilbake etter mange år i Tyskland. Han tilfører det unge laget vårt rutine, og er en kontinuitetsbærer på og utenfor banen. Vi er veldig glad for at vi kom til enighet med Per, og ser frem til å ha han med oss også i 2023, sier sportslig koordinator Roar Vikvang.

(©NTB)