Pensjonistpartiet i Trøndelag starter organisasjon for ungdom

Nyheter: Pensjonistpartiet i Trøndelag opplyser at partiet vil i løpet av våren vil starte en prosess med å etablere en landsomfattende ungdomsorganisasjon.

Pensjonistpartiet i Trøndelag opplyser at partiet vil i løpet av våren vil starte en prosess med å etablere en landsomfattende ungdomsorganisasjon.

– Vi starter i Trøndelag, men vil i løpet av våren få etablert en landsomfattende ungdomsorganisasjon, heter det i en pressemelding signert gruppeleder Svein Otto Nilsen i Pensjonistpartiet i Trøndelag.

Det er fulle hus for tiden, og vi anbefaler sterkt å booke bord på forhånd! Dessverre må vi ofte avvise hyggelige gjester i døren. Ring oss mer enn gjerne, eller send en mail til booking@trollrestaurant.no 😃

Posted by Troll on Måndag 19. juli 2021

Vil delta på skolevalg

Årsaken til at partiet vil starte en ungdomsorganisasjon er en anbefaling fra Utdanningsdirektoratet om at bare ungdomspartier bør kunne stille i debatter i forbindelse med skolevalg.

Dette hindrer Pensjonistpartiet, som i dag ikke har en ungdomsorganisasjon, fra å delta i skoledebatter.

Partiet ber ungdom melde seg inn og understreker at de arbeider både for eldre og yngre grupper i samfunnet.

Ved forrige stortingsvalg fikk Pensjonistpartiet 12.855 stemmer og en oppslutning på 0,4 prosent. Ved skolevalget samme år fikk partiet en oppslutning på 0,5 prosent på landsbasis og totalt 763 stemmer.

(©NTB)