Over 100 offer i overgrepssak i Trondheim

Nyheter: En mann i 50-årene er varetektsfengslet i fire nye uker i Trondheim i en stor overgrepssak som så langt omfatter 109 fornærmede.

Mannen ble pågrepet 11. juni i år og da siktet for voldtekt av en 13 år gammel jente fra Oslo via internett.

? Som annonsør i trondheim24.no bidrar Kremmern Fisk AS  til at vi kan produsere og dele lokale nyheter uten betalingsmur ?

Overgrep

Tirsdag ble mannen varetektsfengslet i nye fire uker med brev- og besøkskontroll, og ifølge Adresseavisen har etterforskningen nå avslørt overgrep mot 109 fornærmede.

Ifølge fengslingskjennelsen fra Sør-Trøndelag tingrett har politiet i løpet av inneværende fengslingsperiode identifisert tolv nye fornærmede i saken.

«Politiet uttaler at det er mye som tyder på at enda flere offer vil bli identifisert i tiden fremover. En rekke tilrettelagte avhør vil bli gjennomført», heter det blant annet i kjennelsen.

13-17 år

De fornærmede jentene er i hovedsak i alderen 13–17 år. Enkelte er også over 18 år.

– Skal jeg oppsummere saken kort, så dreier alt seg om at han har betalt for å få unge jenter til å ta bilder og videoer av seg selv nakne, i noen av tilfellene har de filmet eller fotografert seg selv mens de har utført seksuelle handlinger på seg selv, sier politiadvokat John R. Sødahl Furunes til avisen.

Mannen har nektet straffskyld etter siktelsen.

Ifølge kjennelsen skal politiet avslutte etterforskningen i løpet av februar neste år.