Oppdaget kjæresten med en annen: Kjørte motorsag gjennom vinduet

Nyheter: Ruset på amfetamin og alkohol hadde mannen bestemt seg for å avsløre samboeren. Da han skjønt at hun var uttro, tok han frem motorsaga. Nå er han dømt i Trøndelag tingrett.

Den tiltalte mannen hjem og oppdaget at samboeren var borte. Han var ganske sikker på at samboeren var utro med en annen mann og at hun befant seg hjemme hos ham.Ifølge dommen fra Trøndelag tingrett opplyste mannen at det «svartnet for ham». Han kjørte rett til mannens bolig og klatret opp på verandaen. Det oppsto et basketak på verandaen da boligeieren kom ut. Tiltalte ble hivd over verandarekkverket. Han gikk tilbake til bilen og hentet ei motorsag han hadde liggende i kjøretøyet, refererer adressa.no fra den ferske dommen.

Kjørte på med motorsag

I dommen fra Trøndelag tingrett går det frem at han husker at han dro motorsaga over glassrekkverket på verandaen, men husker ikke at han gjorde noe med stuevinduene i leiligheten.

Retten er derimot ikke i tvil og viser til både boligeiers forklaring og fremlagte bilder av rekkverk og vinduer.

Etter skadeverket tok mannen med seg motorsaga og kjørte fra stedet. Han var påvirket av alkohol og amfetamin under kjøringen denne natta, ifølge adressa.no

Mannen dømmes til fengsel i 120 dager må betale 10 000 kroner i bot. Han fradømmes retten til å føre førerkortpliktig motorvogn for alltid og må betale 20 000 kroner i oppreisningserstatning til sin tidligere samboer. Han må også betale nesten 100 000 kroner til forsikringsselskapet til mannen som fikk skader på boligen som følge av motorsaga.