25. mars arrangeres den første intimkonserten i Astrum Grill & Raw bar i toppetasjen til hotellet. Den nye konsertserien har de kalt «Astrum Unplugged», og første artist ut er tidligere Spellemann-nominerte Erlend Ropstad.

–Vi gleder oss stort til å høre han spille her oppe i høyden, vi tror det blir helt magisk, sier Mette-Line Lundereng Gynnild og Henrik Kay ved markeds- og salgsavdelingen til hotellet. 

Trondheim24 møter dem på takterrassen med utsikt over Trondheimsfjorden.

Herfra får vi et godt overblikk over Brattøra, den nye bydelen som er i støpeskjeen.

Image with visual paralax effect

– Målet er at «Astrum Unplugged» skal bli en ny arena for akustiske konserter, hvor artisten er i sentrum. Vi vil satse enda mer på å rendyrke lounge-konseptet, forteller Kay.

LES MER: Scandic Lerkendal åpner skybaren for publikum

Erlend Ropstad spilte for 5000 personer på Øya-festivalen i 2016, og har også spilt strømløst på Rockefeller. I 2017 er det blanke ark, mange nye låter, soloturné fra Longyearbyen til Sørlandet og ny plate mot slutten av året.

For tiden er hotellet i dialog med flere kjente og ukjente urørt-artister, og har inngått samarbeid både med Trondheim Lyd og Polar Artist.

–Til å begynne med vil det bli akustiske konserter på lørdager én gang i måneden –  og målet er at dette skal etablere seg på fast basis, forteller Gynnild.

Saken fortsetter etter annonsene:

Siste uke for byens beste tacodeal: – For oss er taco kjærlighet, kultur, tradisjon og lykke

Taco-restaurantene kommer og går i Trondheim. Men taco kan være så mye snodig. Er du klar for en autentisk taco-opplevelse bør du finne veien til Restaurant Frida i Fjordgata.

Lei elsykkel i Trondheim

Våren er rett rundt hjørnet! Lei deg en elsykkel og dra på urban safari. Trondheim24 har to gode elsykler du kan leie.

Kjøpe bitcoin? Her er stegene som kreves

For nybegynnere kan det være utfordrende å investere i bitcoin for første gang. Markedet flommer over av ulike salgskanaler, inkludert kryptobørser og forhandlere som tilbyr verdipapirer knyttet til kryptovalutaen.

Inspirert av The Thief

Sammen med kollega Mette-Line Gynnild har Henrik Kay hentet inspirasjon fra hotellet The Thief i Oslo, som har hatt stor suksess med et liknende konsept.

Erlend Ropstad, 2016. Foto: Polar Artist

– Brattøra er kanskje ikke like attraktivt som Tjuvholmen i Oslo ennå, men vi har stor tro på at byens innbyggere etterhvert vil oppdage at det kun er en gangbru mellom oss og resten av byen, forteller han – og sikter til den nye brua fra Brattøra via Trappehuset til Sentralstasjonen.

Nå ønsker de at flere av byens innbyggere skal kjenne sin besøkelsestid.

–Vi har en skybar med fantastisk utsikt over byen, og vi vil gjerne at flere skal oppdage dette unike stedet, sier Lundereng Gynnild.

Lagre

Følg Trondheim24 på Facebook og Instagram!

Lagre