Caramel har flott beliggenhet ved siden av gamle ærverdige Bristol Conditori og har også uteservering – rett foran vakre Stiftsgårdsparken.

I det vi kommer inn døren, serverer Robin Hauge posjert egg med avocado og spekeskinke, mens Kim-Bjørnar topper det hele med en innbydende pasjonsfruktterte.

– Konseptet har vi tatt med oss videre fra Fairytale som tidligere drev i Thomas Angellsgate, sier innehaver Kim-Bjørnar Bjerkmo, til trondheim24.

Caramel går mye på det samme, men i mindre skala og som ferdigsmurt ala carte.

– Vi sikter oss hovedsaklig inn mot kvinner mellom 20 til 60. Men mannfolkene er også velkommen, legger han til, noe som betyr at det skal være noe som faller i smak for de fleste.

Image with visual paralax effect

Lang fartstid

Bjerkmo, som opprinnelig kommer fra det lille stedet Båtsfjord i Finnmark, drev tidligere Fairytale fra 2010 til 2017 og har over 20 års erfaring som kokk ved ulike steder.

På spørsmål om alkoholservering får vi vite at de mer enn gjerne kunne tenke seg å servere både pils og schnaps til gjestene, sammen med smørbrødene og kakene, men Bjerkmo forteller at de enda ikke har søkt om skjenkebevilling.