Ny mann fremstilles for varetekt etter knivstikking på Møllenberg

Nyheter: Politiet vil lørdag ettermiddag begjære en mann varetektsfengslet etter knivstikkingen på Møllenberg i Trondheim sist lørdag.

Mannen ble pågrepet og siktet fredag kveld. Påtaleansvarlig, politiadvokat John Sødahl Furunes, skriver i en tekstmelding til Adresseavisen han er siktet for falsk forklaring.

Mannens forsvarer, advokat Erik Vatne, sier at han ikke vet hvordan klienten stiller seg til siktelsen.

– Jeg har ikke deltatt i noe avhør ennå, sier han.

Store styrker

Lørdag kveld 23. oktober rykket store politistyrker ut etter melding om knivstikking i bydelen i Trondheim. En mann i 20-årene ble alvorlig skadd, og ble funnet blødende på gata av forbipasserende.

Politiet mener knivstikkingen har sammenheng med et internt narkotikaoppgjør. I forbindelse med etterforskningen er det gjort et større narkotikabeslag i en leilighet på Møllenberg.

To litauere i 20- og 30-årene ble dagen etter voldsepisoden siktet for grov kroppsskade. De er internasjonalt etterlyst, men er ennå ikke pågrepet. De er også siktet for narkotikaovertredelse.

Politiet vil lørdag ettermiddag begjære en mann varetektsfengslet etter knivstikkingen på Møllenberg i Trondheim sist lørdag. Foto: Ned Alley / NTB