«Naken-Jonas» har bedt om å få tilstå i retten

Nyheter: Tiltallt for svindel og underslag i millionklassen.

Det omstridte katalogselskapet Nummeropplysninga as ble ledet av to tidligere reality-deltagere. Styrelder Jonas Myrvold gjorde seg bemerket ved å kaste klærne på TV Norge i nakendating-programmet Adam møter Eva. Tidligere daglig leder Amir Spjøtvold Miam har en fortid som Big Brother-deltager.

Skal ha tappet selskapet for millioner og levd luksusliv verden rundt. Nå er han tiltalt for svindel og underslag

16 millioner kroner

Katalogselskapet hadde kontorer i Fjordgata og skal ha lurt bedrifter og organisasjoner til å inngå avtaler om oppføring i nettkatalogen 1801.no. Det skal ha blitt sendt ut fakturaer for over 16 millioner kroner.

Her blir Naken-Jonas pågrepet i politirazzia

Tidligere styreleder Jonas Myrvold har tidligere nektet straffskyld, men nå melder Adresseavisen (BAK BETALINGSMUR) at begge de tiltalte har ytret ønske om en såkalt enedommersak.

En tilståelsesdom krever en uforbeholden tilståelse. Rettsaken var i utgangspunktet berammet til 15.oktober og det var satt av fem uker til hovedforhandling. Motivasjonen for å be om tilståelsesdom er ofte muligheten for strafferabatt.

De to er også tiltalt for grovt økonomisk utroskap, da det skal ha blitt overført 4,4 millioner til Jonas Myrvolds enkeltmannsforetak.