Nå kan du låne gratis lastesykkel i Trondheim

Nyheter: IKEA Leangen har satt ut gratis el-lastesykler tett på studieboliger i sentrum av Trondheim. Slik blir det nå enklere, spesielt for byens studenter, å få tak i de smarte gratis el-lastesyklene.

Siden 2019 har IKEA Leangen – utenom lånehengere – tilbudt innbyggerne i Trondheim og omegn gratis lån av el-lastesykler. Løsningen har vært en stor suksess, og derfor utvider IKEA nå konseptet. Som supplement til de eksisterende syklene ved varehuset, settes nå ytterligere tre sykler ut ved tre forskjellige studieboligkomplekser i byen.

annonse: 

Her er lastesyklene plassert:

De gratis el-lastesyklene er plassert på følgende steder:

  • Nedre Berg Studentby, Lars Onsagers veg 10
  • Moholt Studentby, Bregnevegen 65
  • Teknobyen Studentboliger, Elgeseter Gate 49

Syklene leveres av den deleøkonomiske bedriften Freetrailer, som ønsker å gjøre konseptet enda mer tilgjengelig for alle.

– Som plasseringene tilsier, er det spesielt byens studenter som nå sparer den mer enn seks kilometer lange turen til IKEA Leangen, hvis de har behov for en elsykkel med lasteplan. Mange av de unge i byen er ikke så mobile, så det er veldig praktisk at vi nå får plassert syklene tett på der de bor og ferdes, forteller Nicolai Frisch Erichsen, som er CEO i Freetrailer, i en pressemelding.

annonse: 

Sykler til enhver situasjon

El-lastesyklene i Trondheim har et stort og romslig lasteplan, som kan være til hjelp for byens borgere i mange forskjellige situasjoner.

– Hvis man som ung student trenger å frakte ting rundt i byen, og manikke har tilgang til bil eller kan ta bussen, er en el-lastesykkel et både smart og gratis alternativ. Med de nye syklene sentralt plasseret håper vi at løsningen kan gjøre den ofte travle hverdagen enklere og enda mer fleksibel for både unge og eldre i Trondheim, forteller Nicolai Frisch Erichsen.

El-lastesyklene i byen er plassert i låste skur, og åpnes raskt og enkelt via Freetrailers app.