Nå kan du gå ut på byen og spise igjen

Nyheter: Flere av de stengte restaurantene i Trondheim åpner nå opp for gjester igjen.

Det har vært tøffe tak for Trondheims restaurantnæring, men nå virker det som om deler av bransjen gjør en myk start på veien mot en mer normalisert situasjon:

Kommende helg vil Robust Bistro, Cowsea Sushi & Grill, Una Pizzeria, Kraft Bodega, E.C. Dahls Pub & Kjøkken og To Rom og Kjøkken ha åpen restaurant for et begrenset antall spisegjester. I tillegg fortsetter de med take away, melder Vinpuls

Blant restaurantene som holder åpent med begrenset kapasitet er Kraft Bodega. De varsler at de vil holde åpent også neste helg:

-Neste helg fyller vi to år og vi hadde store planer. Men på grunn av at situasjonen er slik den er, har vi måtte avlyse dette. Men vi er så giret over alle som ville komme denne helgen, så vi åpner neste helg også. Fredag blir som denne helgen, seks retter med drikke til 1500 kroner. Lørdagen er vi så heldige at vi får besøk av noen av våre venner fra andre restauranter som kommer og kjører noen legendariske retter. Hvem det blir avslører vi senere! Samme pris og antall retter som fredag, melder Kraft som også understreker: Det vil selvfølgelig bli lagt like stor vekt på forhåndsregler for å forhindre smitte som ved denne helgens åpning.

Les mer om restaurantene som holder åpent her