Nå kan du få håndverksøl levert hjemme på døra av Wolt

Nyheter: Lokalbrygg AS skal distribuere lokalt øl i Trondheim via matleveringsappen Wolt.

– Wolt er full fart inn i både dagligvare og retail for øvrig. Vi har et godt samarbeid med Lokalbrygg i Oslo, og vi er stolte av å nå kunne samarbeide om å levere fra bryggerier på under 30 minutter i Trondheim, sier markedssjef i Wolt, Christian Etholm i en pressemelding.

Lokalbrygg AS har i dag 109 kommunale bevillinger i Norge som består av 356 kommuner. De 109 bevillingene dekker rundt 90 prosent av Norges befolkning. Det er kun nordmenn over 18 år som har muligheten til å kjøpe lokalt øl hos Lokalbrygg i Norge.

230 sorter øl

Lokalbrygg tilbyr rundt 230 sorter øl i sin butikk på internett. Selskapet har avtaler med drøye 40 bryggerier.

Daglig leder Eirik Tomter og Lokalbrygg AS er stolte over å kunne tilby en bedre og raskere distribusjon i Trondheim for de som vil ha lokalprodusert øl.

– Dette er kortreist drikke – og det er bærekraftige produkter. Vi tenker norsk, lokalt og ikke minst kvalitet. For oss er det viktig å tilby et mangfold av produkter – som representerer store deler av vårt langstrakte land. Det mangler ikke på smaksvarianter. Og nå gleder vi oss til at folk i Trondheim skal få en god og effektiv distribusjon av sine varer ved hjelp av Wolt, sier Eirik Tomter i pressemeldingen.