Nå er det klart hvem som tar over lokalene til Café Ni Muser

Nyheter: Dermed åpner restaurant-grupperingen sin tredje restaurant.

MARKEDETS BREDESTE SORTIMENT FOR SERVERINGSKUNDER I TRØNDELAG. ØNSKER DU Å BLI KUNDE? – KONTAKT ASKO SERVERING: 72 82 00 00

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Café Ni Muser stengte i begynnelsen av februar etter å ha tapt penger i flere år. Eier av bygget er Trondhjems Kunstforening, og det er Sjefstroll AS som overtar, det vil si folkene som står bak restaurantene Gubalari og Troll, og konsertscenen Skuret.

Det eneste som er klart er at det blir et nytt konsept og et nytt navn på restauranten:

– Vi får se om vi rører rundt i grøten i egen organisasjon eller om det dukker opp noen nye nøkkelpersoner. Det er litt vanskelig å bemanne i Trondheim for tiden, noe det har vært en stund i denne bransjen. Men dette skal bli en lærebedrift der vi kan rekruttere ungdom inn til faget vårt. Godt arbeidsmiljø er nøkkelen her, sier daglig leder for Gubalari, og medeier i Sjefstroll, Lars Laurentius Paulsen, til adressa.no (BAK BETALINGSMUR)

Foto: Elisabeth Jakobsen.

Åpning blir trolig i løpet av juni.

– Dette er en stor dag for oss, fordi vi hadde så veldig lyst til å få inn akkurat denne grupperingen. Det passer så godt til måten vi jobber på og hvordan vi kan integrere kunsten i et spisested, sier Inge Fottland, styreleder i Kunstforeningen, til avisen.