Den norske kjendispressen gikk nærmest av skaftet da det ble kjent at nåværende president i USA hadde et spesielt øye til Dalby Grønnesby.

Se og Hør rapporterte entusiastisk at Donald Trump ikke la skjul på at Norges representant i Miss Universe var hans favoritt. Den berømte eiendomsbaronen, som på den tiden var primus motor i Miss Universe » kom  i helikopter og flørtet vilt med den norske deltakeren, skrev kjendisbladet.

Nå har har Elise Dalby Grønnesby flyttet tilbake til sine røtter i Trondheim og etablert seg som selvstendig næringsdrivende innenfor hud og fotpleie.

–Det har alltid vært viktig for meg å beholde beina godt plantet på jorda etter alt som skjedde i forkant, under og etter USA-sirkuset, forteller Dalby.

Hun har fullført studiene innenfor hud og fotpleie i Steinkjer, og er i full gang som selvstendig næringsdrivende med nyåpnet hudpleiesalong i sin egen leilighet.

Image with visual paralax effect

Men livet har ikke alltid vært like lett for den joviale ungjenta:

Hun mistet broren sin under den tragiske hendelsen 22. juli 2011, og i fjor sommer mistet Dalby også faren sin grunnet et akutt sykdomstilfelle.

– Å flytte til Trondheim har gjort at jeg kan legge ting bak meg og starte med blanke ark. Jeg har lært at det er i motbakke det går oppover og nå har jeg endelig funnet roen. Jeg har fått mye støtte av venner og familie i nærmiljøet som igjen har hjulpet meg opp og frem, sier Dalby.

Kan leve av noe man elsker
Et lite rom på knappe sju kvadratmeter er alt hun trenger. Hyller med et bredt utvalg av produkter, en pleiebenk og ro er det som skal til.

Dalby nyter hverdagen som den er og føler seg privilegert som får jobbe yrkesrettet så tidlig etter endt utdanning.

–Det var veldig godt å få startet opp nesten med en gang etter jeg var ferdig med studiet i Steinkjer, men det ble en brå overgang til voksenlivet, innrømmer Dalby.

Sosiale medier er en viktig faktor for å lykkes:

På Instagram har hun godt over 30.000 følgere som er interessert i hva hun promoterer, og hva som skjer ellers i hverdagen.

I tillegg driver hun også sin egen blogg hvor hun når ut til et mangfoldig publikum.

–Instagram og blogginnlegg er de mest sentrale stedene jeg kan promotere meg selv. Jeg har også veldig mye hjelp i samarbeidspartnerne mine. Jeg kan for eksempel stille opp for de i en fotoshoot eller lignende. Da vinner begge på det, forteller Dalby med et smil om munnen.

–Det er veldig godt å kunne bestemme sine egne arbeidstider og jeg er jo min egen sjef, så på sett og vis får jeg alltids tid til å gjøre andre ting som interesserer meg også, forteller Dalby.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre