Nova kino åpner med lansering av storfilm

Nyheter: Trondheim kino kan melde at Nova kinosenter åpner igjen onsdag 26. august, etter å ha vært stengt siden 12. mars:

annonse

Nå haster det om du vil sikre deg billetter til de beste konsertene på Stormfestivalen

– Som følge av covid-19 pandemien har det dessverre vært lansert lite film de siste månedene. Nå kommer imidlertid storfilmen «Tenet» og flere norske filmtitler vi har stor tro på. Dette medfører at vi igjen kan øke kapasiteten på kinotilbudet i Trondheim», sier kinodirektør Arild Kalkvik i en pressemelding.

Onsdag 26. august lanseres storfilmen «Tenet» av Christopher Nolan, og byens publikum kan igjen se storslagen film i kinoens storstue, Liv Ullmann-salen på Nova kinosenter.

– Dette er en film som er laget for stort lerret og den har et fantastisk lydbilde, så dette gleder vi oss stort til», legger Kalkvik til.

Med å åpne Nova kinosenter økes kinotilbudet i Trondheim fra 8 saler til 19 saler, noe som vil mer enn doble tilbudet til alle som liker store filmopplevelser.

– Trondheim kino har stort fokus på smittevern, og de mest populære filmene vises mange ganger for å sikre at folk skal føle seg trygge på kino», understreker kinodirektøren.