Mulig knivstikking på Singsaker i natt – en person er pågrepet

Nyheter: En person er kjørt til sykehus og en er pågrepet etter en voldshendelse på Singsaker i Trondheim natt til mandag.

Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger etter voldshendelsen, som de meldte om på Twitter ved 3.40-tiden natt til mandag.

Pågripelse

– Vi er helt i startfasen, og det er mye vi ikke vet ennå. Blant annet har vi fortsatt ikke avhørt sentrale vitner, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til NTB.
Hun kan derfor ikke si noe om foranledningen til voldsepisoden. Bortsett fra å bekrefte at én person er kjørt til St. Olavs hospital og at den antatte gjerningspersonen er pågrepet, har hun foreløpig ikke flere opplysninger å gi om de involverte eller skadeomfanget.

Politiet opplyste samtidig at de har pågrepet en antatt gjerningsperson.

– Vi har opplysninger om at hendelsen har skjedd utendørs, men kan ikke verifisere dette. Vi jobber med å få avhørt partene. Vi vet ikke på hvilken måte skadene er påført, men det kan se ut som en stikkskade, sier Marit Johanne By, avsnittsleder for spesialavsnittet ved Sentrum politistasjon i Trondheim, til Adresseavisen.