– Mannen som ble funnet død er ikke utsatt for noe kriminelt

Nyheter: Tirsdag ble en svensk statsborger funnet død i et søppelrom i Trondheim. Politiet har konkludert med at mannen ikke er blitt utsatt for noe kriminelt.

En rørlegger fant en død mann i en kjeller i en boligblokk i Trondheim tirsdag ettermiddag. Mannen skal ha vært delvis avkledd. Politiet iverksatte teknisk og taktisk etterforskning tirsdag, blant annet ble det foretatt en rundspørring og innhenting av elektroniske spor. – Etterforskningen så langt tyder ikke på at det har skjedd noe straffbart i forbindelse med dødsfallet. Politiet avventer endelig obduksjonsrapport før dødsårsaken kan fastslås, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Svensk statsborger

Mannen er identifisert som en svensk statsborger i 30-årene, og mannens pårørende er varslet. – Vi tror at han kom seg inn dit av egen fri vilje. Dette er et rom med en dør som ikke kan åpnes fra innsiden, og han kom seg trolig ikke ut igjen. Vi tror han oppsøkte rommet for å varme seg, opplyser politioverbetjent John Ola Volden i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen onsdag.