Gjengen bak tapasrestauranten San Sebastian på Torvet sturer ikke over at Torvet blir en støvete byggeplass et par år fremover. Istedet har de tenkt utenfor den berømte boksen sammen med gårdeieren E.C Dahls og skapt et helt unikt byrom av det som i utgangspunktet var en ordinær bakgård:

– Vårt eget torg

– I påvente av at Trondheims nye torg gjenåpnes for bruk i 2020, har vi åpnet vårt eget lille torg, sier medeier i San Sebastian, Steinar Hyll.

Torsdag i forrige uke ble » Plaza San Sebastian» innviet med spesielt inviterte gjester, og arrangementet ga en  god forsmak på hva man kan vente seg fremover: 

Image with visual paralax effect

– Her ser vi for oss flere spennende livearrangementer her i løpet sommeren. Akkurat nå holder vi på å booke inn den første konserten. Billettene legges ut på Hoopla, opplyser  Steinar Hyll.

San Sebastian er i utgangspunktet i en klassisk tapasrestaurant, men har nylig utvidet menyen til å omfatte en rekke andre hovedretter basert på det spanske kjøkkenet.

Her kan du lese mer om maten på San Sebastian 

San Sebastian Plaza åpnet første gang for publikum 3. mai:

Steinar Hyll innvier Plaza San Sebastian under åpningsarrangementet i forrige uke.

– Vi vil deretter holde åpent hver torsdag, fredag og lørdag i restaurantens åpningstid til å begynne med. Og selvfølgelig på 17. mai, sier Hyll, som opplyser at det også vil være mulig å leie bakgården for lukkede lag, foreninger og bedrifter fremover.