Metrobussen i Trondheim fikk Kollektivprisen 2019!

Nyheter: Trøndelags fylkeskommunale kollektivselskap, AtB, vant prisen for omleggingen til metrosystem i Trondheim. I kommentarfeltet ble det rai rai!

Det var en stolt administrerende direktør Janne Sollie i AtB som tok imot årets Kollektivpris under Kollektivkonferansen 2019 i Oslo.

Juryen sier at AtB har gjort store endringer for å utvikle kollektivtrafikken i Trondheim ut fra grundig innsikt om de reisendes behov. Det er spennende grep som er tatt, der de har sett at det ikke går å lappe på eksisterende løsninger, og de valgte derfor å legge om hele systemet, i følge Veier24

Dette krever også stort politisk mot av eierne og Trondheim kommune, mener juryen.

Da ble det liv i kommentardfeltet på Veier24:

«Har virkelig ikke juryen fått med seg at det for store grupper reisende i og rundt Trondheim nå har blitt så upraktisk og tidkrevende å ta buss, at mange har begynt å kjøre bil igjen? Misnøyen er stor, og det har stormet rundt AtB. Avisene er breddfulle av kritikk. Det har blitt vanskeligere å ta buss. Hvilken planet er det juryen bor på»

«Stoltheten burde være borte nå ettersom metrobussen begynte å brenne idag er totalskadd. Bygger om hele vegnettet i byen til ett helvete, nekter å høre på befolkning, vegdirektorat og andre myndigheter, gir totalt faen og kjører på likevel. Metrobussen og omleggingen av kollektivtilbudet i Trondheim er ikke annet enn en skandale og mange har igjen begynt å bruke bil i hverdagen sin fremfor å ta buss, så det eneste rette er å gjøre er å trekke prisen tilbake!»

«AtB har forenklet folks liv » Jaha ja, sier hvem? AtB? Juryen har gjort en elendig jobb! AtB gjør busshverdagen for folk utenfor metrobusstraseene vanskelig og tungvint, det er realiteten! Janne Sollie eier ikke skamvett som tar imot denne priaen»

«Hjelpes min, kollektivtulbudet har da aldri vært værre enn det er nå!!! Helt håpløst å reise med buss, tar dobbelt så lang tid, og enda lenger utenom rushtiden!! Juryen må da ikke ta atb’s usanne utsagn om resultatet, men alle de som faktisk ikke kommer tidsnok til skole og jobb, til alle de som må ta bilen istedet for buss. Og det er MANGE!!»

LES FLERE KOMMENTARER HER: