1. Saken som troner på toppen av lista over mest leste saker i 2018, «Line og Ola dropper huslånet og bygger seg minihus på på 35 kvm» er skrevet av Lillian Erlingsdatter Sunde og er en reportasje om Line Fjørstad og kjæresten Ola Ravn Hassel som prioriterte økonomisk frihet og miljø da de etaberte seg.

Image with visual paralax effect

2. Årets nest mest leste sak er fra Trondheims restaurantverden: «Her får du Trondheims billigste gourmetopplevelse» . Det var ikke fritt for at de etablerte traverne i Trondheims restaurantverden rynket på nesa og var skeptiske da nykommeren på Fosenkaia – Troll restaurant – gikk ut med nyheten om at de gjorde kraftige priskutt på tre- og femretteren  og i tillegg halverte prisen på lutefisk i høysesongen: – Det skal ikke koste skjorta å spise på restaurant, og dette skal vi klare uten å kompromisse på kvalitet, sa sjefskokk Lars Laurentius Paulsen til trondheim24.no.  Vi legger heller ikke skjul på at annonseavdelingen syntes dette var stas, da saken var en såkalt sponset sak.

3. Nyheten om åpningsdatoen for Odd Reitans hotelldrøm fikk det også til å gå varmt i tr24s statistikkverktøy. Datoen for nyåpningen av Britannia hotell var åpenbart informasjon Trondheims befolkning var utålmodig etter å få.

Image with visual paralax effect

4. Den fjerde mest leste saken er også fra byens restaurantbransje: San Sebastian har justert menyen, og nå er kjøkkensjefen opptatt av å vise restaurantgjestene i byen at de har mye mer enn bare tapas å by på. Blant annet «grillbonanza» en skikkelig fest med grillet indrefilet, chorizo, kyllingvinger med chilismør og grillet svineribbe med  San Sebastian-glace. Retten kommer med stekte, friske grønnsaker, tomat – og rødløkssalat, patatas bravas, saltbakte poteter, kremet peppersaus og bernaise. Mmm…

5. På femteplass over mest leste saker kommer nyheten om at RBK-spillerne gav tilkjenne at de var monumentalt uenige i styrets beslutning om å gi RBK-trener Kåre Ingebrigtsen sparken. En samlet spillergruppa ba ledelsen om å gjeninnsette både Kåre Ingebrigtsen og assistent Erik Hoftun, men ble ikke hørt.

6.  Denne saken handlet om en ukonvensjonell gründervirksomhet: Sara og Silje selger de brukte trusene sine for 1000 kroner stykket på snapchat. Trondheim 24 møtte dem på et hotellrom i midtbyen. Herfra har de nettopp solgt flere brukte truser. Begge er single og har fast jobb til vanlig.

Image with visual paralax effect

7. Marthe driver frivillig fattighjelp – hetses av anonyme nettroll og beskyldes for svindel: «Den siste tiden tiden har Marthe og de andre ildsjelene som driver tiltaket blitt utsatt for en strøm av udokumenterte beslyldninger om svindel, regnskapsjuks og påstander om at motivasjonen er å berike seg selv».

8. Marie har vært singel i sju år, her snakker hun om sex, sjekkeapper og jakten på en mann: Marie Jacobsen har sitt eget program på Radio Revolt – «Singelkrisa». Programmet går på lufta hver lørdag mellom 12 og 13 handler om det å være singel og hvordan man kan jobbe seg gjennom nettopp singelkrisa.

9. Farvel jazzcafe, hallo minigolf:  Utelivsgründeren som ble kåret til årets Osloborger i fjor i etablerer merksnodig utelivskonsept i de gamle lokalene til Olavs Pub og spiseri. Jo Strømgren er med på investorsiden.

10. Texas på Nidarø: Her slåss Øya-aktivisten med en taxisjåfør som kjørte på gangveien. Daglig foregår det kjøring på gang- og sykkelveiene rundt Trondheim Spektrum, hevder leder for Øya Velforening.  Det setter åpenbart sinnene i kok og fører til høyt blodtrykk blant beboere på Øya.

.