MDG-Une sykmeldt fra Stortinget: Ble for mye for meg

Nyheter: Une Bastholm, stortingsrepresentant for Akershus MDG og tidligere partileder, er sykmeldt inntil videre.

– Det viste seg at det kunne bli for mye av det gode, også for meg. Det viser seg at det tar tid å komme seg igjen etterpå, skriver hun på Facebook:

Når det riv i hjertet

» Siden jeg var liten har jeg søkt utover – til aktivitet, intensitet, utfordring og ansvar. Jeg har levd best når det «riv i hjertet», som Sondre Justad sier det. Det viste seg at det kunne bli for mye av det gode, også for meg. Og det viser seg at det tar tid å komme seg igjen etterpå.Nå er jeg inntil videre sykmeldt fra jobben som folkevalgt på Stortinget, og er lite tilgjengelig noen uker. Jeg har det stort sett godt. Jeg leker og danser med barna, nyter fin musikk og kan smile lenge for meg selv av den fremmede som kom på å skrive «Stå på!» i en seig oppoverbakke ved ett av Oslos mest hektiske veikryss. Jeg kan mye, men jeg kan ikke jobbe. Hodet og kroppen trenger en pause fra nettopp det.

´I stedet møter nå Kristoffer Robin Haug på Stortinget for Akershus MDG de neste ukene. Han kommer ikke til å gå stille i dørene, og godt er det! Stå på, alle dere andre også. Bare husk den der hvilen (mer enn du tror) mellom spurtene» skriver hun på sin FB-side»

Bastholm trakk seg som partileder tidligere i år på grunn for stor samlet arbeidsbelastning i kombinasjon med familieliv.